یه سری کلمات هستن که اونها رو نمیتونی در اسم شرکت بکار ببری. خودمم دقیقا نمیدونم چه کلماتی ولی حواست رو جمع کن! این شرکت هایی که ثبت شرکت میکنن میتونن تو این زمینه کمکت کنن.![]()
!Always be one
بهروز جان شرمنده اطلاعی ندارم.همونطور که گفتم بهترین راهنما برای انتخاب اسم شرکت و ثبت شرکت، شرکت هایی هستند که این کارو انجام میدن البته بهتره بری پیش یه کار بلد! تا اونجایی که من میدونم بعضی کلمات خاص که شاید کلمه ایران هم جزو این اسامی باشه و اسامی تو این مایه ها یه جورایی رزروی هستن و نمیتونی تو اسم شرکت بکار ببری.
شاید هم بستگی به فعالیت و نوع شرکتی که میخواهید ثبت کنید متغییر باشه. باز تاکیید میکنم به عنوان مشاوره ثبت شرکت که اغلب رایگان هم هست مراجعه کنید به یک شرکتی که کار ثبت شرکت رو انجام میده البته شرکت خوب!
![]()
!Always be one
البته اینم اضافه کنم که تا آخرین اطلاعی که من دارم اسامی شرکت های معمولی حداقل از 3 کلمه باید تشکیل شده باشه. که باید به ثبت نشدن شرکت با اون اسم یا رزرو نبودن کلمه هم توجه بکنی.![]()
!Always be one
nix جان درست میگن.
بهترین راه مشاوره در این زمینه تماس با شرکت های ثبت شرکت هست.
که فراوونه فقط باید خوبش رو انتخاب کنی.
اسم شرکتت هم باید سه سیلابی باشه و در فرهنگ لغت دهخدا دارای معنی باشه
با تشکر
شایان
توجه کن که مشاوره در اکثر این شرکتها رایگان هست( من خودم پولیشو ندیدم لااقل تو شهر خودمون تاحالا!)و به حوزه فعالیت شرکت و نوع شرکت(سهامی و ...) توجه داشته باش.
![]()
!Always be one
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)